Kakvu je radost danas za korisnike Našeg doma Travnik pričinjavao obilazak Travnika turističkim vozom, najbolje govori podatak da mnogi od njih već nekoliko godina nisu prošli određenim dijelovima grada, prije svega radi ograničenih fizičkih mogućnosti za kretanje i šetnju, ali i nekih drugih životnih okolnosti.

Mnogi od putnika ove nesvakidašnje vožnje, s obzirom da nisu iz Travnika, prvi put su vidjeli neku drugu perspektivu grada, kojeg su izabrali za život u poodmaklim godinama.

Osmijeh na njihovim licima, govori o zadovoljstvu radi ove male, a za njih velike pažnje menadžmenta Našeg doma, koji su organizirali obilazak grada na ovaj način.

Vožnja kroz centar, pa preko Starog grada i Bašbunara, pobudila je sjećanja na neko drugo vrijeme, vrijeme njihovog aktivnog sudjelovanja u životu, mladost i druženje.

Danas su odživjeli tu lijepu uspomenu, ovaj put obgrljenu prijateljstvom svojih sustanara i zaposlenih u Našem domu, koji uz zabave, radionice, izlete, i na ovaj način nastoje učiniti ugodnijim boravak u ovoj ustanovi, ali i na pravi način osmisliti vrijeme u trećoj životnoj dobi.

Agencija DAN